mBlock is een programmeerprogramma voor het aansturen van onze mBot, HaloCode en  Arduino. Met het op Scratch gebaseerd programma is het mogelijk om zowel te programmeren met blokken als in Python.


mBOT

mBot is een alles-in-één toepassing waarmee je op een praktische, leuke manier alles leert over programmeren, elektronica en robotica. Deze mBot biedt jou oneindige mogelijkheden om STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) te ontdekken en te oefenen. 

HaloCode

HaloCode is een draadloze single board computer. Met zijn ingebouwde Wi-Fi-ondersteuning en microfoon, kunnen de studenten uw bord eenvoudig meenemen in de IoT-projecten en er spraakherkenning aan toevoegen. Het wordt geleverd met tal van sensoren, zoals 12 x programmeerbare kleuren-LED's, een bewegingssensor, een aanraaksensor en meer. En de bijbehorende software, mBlock 5, maakt het gemakkelijk om met HaloCode aan de slag te gaan en te leren coderen. Met HaloCode kan iedereen zijn eigen creaties maken, op een gemakkelijke en leuke manier!